Slide background

Приключения в пещерата

Вижте повече
Slide background

Българските свети места

Вижте повече

Пирамидата в с. П. Славейков лекува чрез вода с допълнителен кислороден атом

  • Елица Димова
  • 2017-08-17 15:26
Пирамидата в с. П. Славейков лекува чрез вода с допълнителен кислороден атом

- Как открихте, че хълмът е пирамида?

 

Трябваше да пиша за историята на селото. И за да пишеш, трябва да издириш всичко, свързано със селището, но най-добрите краеведи са иманярите. И попаднах на един, лека му пръст, турчин, бай Али Салков и като го попитах къде какво има и той ме насочи към Калето. (Другото име на пирамидата край с. Петко Славейков е Калето) Че има нещо тук показва монета на император Грациан от 396 г., която е била намерена от бай Али. В началото мислехме, че е надгробна могила, но е много голяма за могила.

 

- Значи той е намерил монета от римско време и е решил, че има обект. Така ли?

 

Не само, че е решил. Той имаше сведения. По турско време писарят към пашата в Севлиево и горският са били от нашето село. Селото се е казвало Аканджилари (Аканджилар). Името идва от аканджите – най-приближените войници на султана. Имали са военен лагер тук. Пасищата и многото извори са били благоприятни за лагер. Турците намират римски чертежи и схеми за подземията на пирамидата. По време на Руско-турската войска войниците побягват, но писарят, който е бил от селото, прибира архива. В 1881 г. се преселва в Турция и ги изнася чертежите от страната. И един селски, който направил услуга за благодарност му дали картите. Схемите са били 7 и показват разположението на помещения на 7 етажа. Били релефно изографисани на козя кожа. Най-важният етаж е седмият. Документите, които бай Али донася са копия от релефите. За да ги прекопира слага бял лист ърху релефа с индиго отдолу и чрез ютия отпечатва релефа. Така аз можах да видя тази схема и за да бъда по-убедителен извиках други приятели, които имат разбиране за такива неща. Един от тях полковник от МВР-то имаше отношение към иманярството и знаеше, че много иманяри идват от Турция, за да търсят съкровища.

 

 P1100701

Фиг. 1 Копие на картата на бай Али, направено по спомен

 

- Топографски карти на военните по странични пътища са стигали и до иманяри и в по-ново време...

 

Да, на тази карта на седмия етаж са отбелязани 13 помещения, които са били запечатани и пише, че не трябва да се отварят, защото ще последва смърт. Във връзка с кулата, която сложиха наскоро дойдоха геодезистите да изследват къде е най-благоприятно да я поставят. Докато правеха проучването установиха, че отдолу действително има кухини. И по тази причина антената е изнесена встрани, защото там в основата няма камъни.

 

 P1100935

Фиг. 2. Могилата с антената встрани

 

Другият източник на информацията е горският от онова време. Идва неговият внук и той също потвърди, че е имало карти.

 

- Какво направихте като разбрахте, че има древно съоръжение?

 

След геодезистите, вървят иманярите, понеже геодезистите не ми повярваха, но иманярите - да. Тук намериха два гроба, но ги ограбиха и дойдоха от музея във Велико Търново и Севлиево та след това прибраха костите.

 

P1100805

Фиг. 3. Накити, намерени в единия гроб и възстановка по костите на женския скелет от проф. Й.Йорданов

 

- Установи ли са чий са?

 

Хипотезата им се основава на обеците и бижутата, че е погребение на бягащите от Велико Търново знатни и вероятно от семейството на цар Иван Шишман. Но моята хипотеза се основава и на намереното от един селски, който откри 10 празни фиали и то по пътя, за който се знае, че са пътували семейството на Иван Шишман. Аз предполагам, че авангардът, който е вървял пред царската свита, е докладвал, че насреща иде турска войска, а тук е бил военен наблюдателен пост с кула. И вероятно са оставили богатствата си в тези фиали, така са били съхранявани тогава. А и като са се движили с каляски или волски коли, жените и децата са били уязвими, така че се наложило да оставят съкровището. От схемата на бай Али се вижда, че кулата има вход към подземията и други изходи. Предполагам, че понеже са движили бавно, са ги настигнали бързо. На пръв поглед е било по-лесно за българите да влязат от парадния вход на пирамидата, но ако запалят огън пред него, ще ги издушат и по тази причина са се качили горе и са влезли в подзевията от таен вход. Турците срутват кулата като са мислили, че така са унищожили бягащите. Едно време да оставиш царя на полесражението е било изключено. Вероятно след оттеглянето на турците са излезли и са погребали тук загиналите. Струва ми се несъстоятелно Иван Шишман да е убит край Никопол. Ето тук е открито златното съкровище... (Краеведът ни сочи място на върха. 

 

- Датирано ли е от 14 век, за да се смята, че е на роднини на Иван Шшман?

 

Сребърните наушници, които са позлатени дават основание за тази датировка. Това не е мое твърдение, това е твърдение на историците. Преди 10 години минавах и гледам, че иманяри пак копали светилището отгоре и изхвърлили езин голям гледжосан поднос с концентрични кръгове и летящи еленчета. Много финно направено. Дадох го на проф. Маразов, който дойде с една археоложка. Тези, които са имали земя по хълма разправят, че целият е бил покрит със счупени съдове. Смятам, че това е било тракийско светилище, защото преди имаше камъни с пет човешки стъпки. Сега има останала само една стъпка. Смятам, че те са оставени при леенето на камъните. Иманярите смятат, че това е нишан.

 

- Защо смятате, че тук има пирамида и че е на 20 000 години?

 

Аз съм радиестезист и махалото ми казва всичко. При нас (има предвид в България) енергията върши същата работа, каквато иглотерапията.

 

- Хората са останали с впечатление, че лечебната вода от пирамидата е от извор, а Вие казвате, че трябва да престои 24 часа на мястото, за да се зареди?

Ами, публикуваха един материал, че водата е изворна. Имаше вода, но тя пресъхна. (На следващия ден отиваме да видим има ли вода в подножието на пирамидата и откриваме, че има чешма, от която тихо се лее енергийната течност. Почти до нея минава пълноводен канал с чиста вода за напояване. Става ни ясно, че има тлеещ конфликт с общината по повод на водата.) Енергията разделя кислородният атом на две. Водата се преобразува в H2 О2. Връзката между двата кислородни атома изпуска енергията 15 дни и тя лекува. Но водата може да бъде заредена и отведнъж. Зависи от енергията на човека. Имах такъв случай с група от Етрополе. Една част отидоха да си налеят вода, а другата остана – не им се ходеше. Нямаха съдове. Групата, която се отдели искаше да им разказвам за туй-онуй, но не щеш ли те натрупали водата на едно място. Аз мога да зареждам и отнемам от водата енергия. Ако знам мястото, мога и от село да заредя водата. И аз докато соча местата и изведнъж изчезна силата й. Проверих това с багетите. Ето тук се вижда градежът...

 

-Процесът, който описвате един и същ ли е като промяната на ъгъла между водородния и кислородния атом, което предизвиква процес на горене, откритие на Илия Вълков?

 

Тази връзка между двата кислородни атома държи енергията.

 

- Ако сте прав, тогава излиза, че е необходимо и човешко въздействие, равносилно на баенето на водата?

Цялата Земя е пронизана от мрежа от геомагнитни излъчвания. Вселената представлява едно динамо. Динамото произвежда енергия, двигателят консумира. От въртежа на ротора на динамото се индуктира енергия. Раят има грамадна енергия и при неговото въртене тя индуктира във всички слънчеви системи като намотки сила, планетите от своя страна също се въртят и всичко е в движение от тази енергия. Ние съществуваме двояко – в материално и в духовно или енергийно състояние, ние сме като печката. Няма ток, няма печка. При растенията енергията се движи от соковете, при нас – от кръвта. Ние имаме 850 енергийни точки, имаме 7 чакри или 7 енергийни центъра. От тях към тези точки пътува тази енергия. Тези енергийни точки представляват цедки, като отделят токсините и отровите. Цедилото като се задръсти се отива на чешмата, за да се прочисти. Енергията на пирамидата чисти енергийните точки от токсините. При енерготерапията, за разлика от акупунктурата, се чистят не само някои, но всички точки. Жестоката истина е, че нашият принцип на лечение, който е толкова прост, няма кой да погледне сериозно на него и да се погрижи да стигне до всеки българин.

 

-Тази енергия от ядрото на Земята ли идва или се селектира и от космоса?

 

При въртежа на Земята, центробежните сили предизвикват взривове. Лавата нагнетява газовете, които избукват с огромна сила. Между другото при тези налягания се получават клетъчните връзки, от които впоследствие възниква животът. Церн експериментира в тази посока. Енергията се генерира от магнит. Ние също представляваме магнит. При нас има силови линии, които излизат и от краката, и от ръцете. Това е предвидено в случай, че загубим крайник, но да останем живи. Самата природа е предвидила лечението. Тревопасните инстиктивно се лекуват като отиват при билката, която им помага и енергийно.

 

-Може ли да се каже, че пирамидите балансират енергийните нива на планетата?

 

Всички планини имат свойството да прибират като шапрон енергията. Това е похлупак над скарата, който прибира пушека. Горе на пирамидона – това е срязана пирамида бед връх, се излъчва голяма енергия. Ако пирамидата е остра, ще има енергийно лъчение само вътре, но не и вън. Най-силно и най-ефективно е лечението отгоре на пирамидона. Долу – в основата на квадрата геомагнитните излъчвания са 2 м по паралел и 2,2 м по меридиан.

 

- Излъчването на енергията има ли нещо общо с наличието на кухини отдолу?

 

 Няма нищо общо.

 

 - Причината мястото и размера на пирамидата ли е?

 

В помещенията се поддържа стерилност, която е важна за лечението. Преди 250 млн. години Севлиевската низина е била покрита с море и е имало пясъци. На практика камъните са „лети” от тези пясъци. Кулата е била използвана за съобщителната мрежа, горе са били палени сигнални огньове до преди около 1500 г. Пирамидонът отгоре е бил поляна, но сега има натрупвания от пепел. Около 60-те години на миналия век залесиха върха. Най-високата триангулачна точка е 548 м. По височина е съизмерима с босненската пирамида.

 

- Какви са тези камъни отгоре?

 

Долу е имало кариера, от която са снабдявали селото. Непрекъсното хората ми казват като ги водя тук, че им минава. Завчера един варненец ми вика:.”Отболя ме, бе!” Жалко, че нямаме нито езин властник, който да дойде тук и да види за какво става дума. Областният управител направо ми каза: ”Трифонов ти искаш да правиш бизнес и заради туй искаш нещо да се направи”. Той има два салона за йога. Една жена идва тук, която е била 2013 г. в Босна и е стенографирала една лекция на Семир Османагич, където той споменава, че цели 8 години не са му давали разрешение за разкопките. Но сега зад него застава НАСА, руското списание „Аргументи и факти”, въобще световни учени и величини. Зад мене никой няма.

 

-Не е ли по-добре като няма воля за това и вместо разграбването, на което сме свидетели сега, да се консервира мястото за по-добри времена?

 

Тук все още не е бутнато нищо.

 

-Пирамидите могат ли да бъдат превенция срещу разкъсването на квантовата решетка и проникването през изкуствено отворени портали на тъмна енергия?

 

На базата на тази чиста енергия като тук съществува светът. Във Вселената всичко видимо и невидимо се поддържа от тази енергия. Направил съм карта и според мен заедно с околните хълмове се имитира съзведието Скорпион, което има 7 звезди.

 

P1100706

Фиг. 4. Импровизирана карта на съзвездие Скорпион, наложено на терена

 

Но за да има чудо, трябва да има биологичен материал. Руската академия на науките е разработила технология за проникване в отвъдното. Под ръководството н акад. Маслов. По руската телевизия са предали разговор с Раиса Горбачова. Тази апаратура с 10 ключа е заключена, за да не се приравним с животните.

 

 - В какъв смисъл?

 

 До 88 дни преди раждането ние се зареждаме с тази енергия. За да се направи връзка с отвъдното е нужен биологичен материал, който пази енергията на човека. Енергията се загубва само чрез огън.

 

-Интересно, че в древната българска култура се е наложило тпупополагането, а на знатните фамилии костите са били крити.

 

Иконите лекуват, защото не са били рисувани от каквито и да са хора. Стрива се малка част от мощи в боята. Боята съхранява генетичния материал и това е част от изцелителната енергия. Преди се е лекувало със силата на душевната енергия, така се компенсира разликата във вибрациите. Примерно, за бъбреците има една вибрация, за черния дроб - друга и т.н. Сега е времето и да си наберете билки. Изсушавате ги и си правите възглавка от съдържанието на този микс. И като седнете някъде си слагате крачетата върху нея. Билката има свойството да отдава енергията на човека. Тя е като трансформатор...

 

P1100709

Фиг. 5. Влияние на пирамидата върху човека

P1100703

 

Фиг. 6. Графика на рая със силови полета, както си го представя В. Трифонов

 

Facebook страница